Nema vremena za slavlje

Dudić: Ako želimo biti u vrhu, moramo i u Široki na pobjedu

I dok su nogometaši Veleža imali čitav tjedan da 'vidaju rane' nakon poraza na Grbavici, nemaju puno vremena za slavlje nakon pobjede nad Zrinjskim.
Sport / Nogomet | 09. 08. 2020. u 16:21 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež će već u utorak imati novo iskušenje. Momčad Feđe Dudića gostuje kod Širokog Brijega, ekipe koja je savršeno otvorila sezonu s dvije pobjede.

 Dudić je najavio moguću promjenu formacije, jer protiv Zrinjskog jedino što je bilo bitno bio je – rezultat.

 'Mi smo i za Zrinjski promijenili formaciju, jer smo bili pod pritiskom rezultata. Ja sam i prije utakmice rekao da je rezultat bio najvažniji. Psihološki ćemo u Širokom Brijegu sigurno biti rasterećeniji'', rekao je Dudić, te dodao:

 ''Vidjet ćemo kako ćemo igrati, ali imat ćemo manji pritisak. Sada će biti lakše, ali probat ćemo što prije zaboraviti Zrinjski. Ako želimo biti pri vrhu, a želimo, moramo se nositi sa svim ekipama''.

 U odnosu na utakmicu na Grbavici, kada je na poluvremenu izveo skoro cijelu zadnju liniju, Dudić je dao povjerenje Zvoniću, ali je ostavio Čivića i Češmedžijeva na klupi.

 ''Zrinjski ima odlična krila i koga god ubace ne znaš odakle ti prijeti veća opasnost. Dario (Ferreyra) je više orijentiran defanzivno od Čivića i zato smo išli s njim i mislim da je posao napravio jako dobro. Zadatak koji je dobio je ispunio, jer nismo primili gol'', zaključio je Feđa Dudić.

Kopirati
Drag cursor here to close