Pokrenuli biznis

Novčanice "Dollarumma" sada imaju vrijednost: Navijači Rossonera prodaju ih na internetu

Obožavatelji su novčanice "dollarumma" stavili u prodaju na raznim platformama za e-trgovinu, a sudeći prema količini ponude za pretpostaviti je da postoji i određena potražnja
Sport / Nogomet | 14. 11. 2023. u 11:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lažne novčanice koje su navijači AC Milana bacali na Donnarummu u utakmici AC Milan-PSG pojavljuju se na raznim platformama za e-trgovinu.

Podsjetimo, Donnarumma je u sezoni 2020./21. nakon dugog natezanja odbio novi ugovor u Milanu i kao slobodan je igrač na ljeto 2021. otišao u PSG, a to mu nikada nisu zaboravili ultrasi njegovog matičnog kluba. Postao je tada "Dollarumma" te je na San Siru dobivao zvižduke čak i u talijanskom dresu.

Tko je rekao da nemaju vrijednost?

Tko je rekao da su "dolari" koje su navijači AC Milana s ljubavlju posvetili Donnarummi lažni i da nemaju nikakvu vrijednost? Nedvojbeno je da su lažni, ali su stekli neku vrijednost.

U smislu da su obožavatelji novčanice "dollarumma" stavili u prodaju na raznim platformama za e-trgovinu, a sudeći prema količini ponude za pretpostaviti je da postoji i određena potražnja, piše La Gazzetta dello Sport.

Cijene razne

Ima od svega pomalo. Cijene idu od 3,50 eura za jednu novčanicu do 50-60 eura za svežanj od 15 komada. U nekoliko njih kombiniraju dolarummu s drugim Rossoneri stvari - novčanice su bile obilato distribuirane u utakmici Milan-PSG prošlog 7. studenog, kao što su naljepnice i majice s oblinama i šalovi koji slave tu utakmicu.

Ukratko, mašte ne nedostaje, čak ni kada su cijene u pitanju. Kralj šopinga? Korisnik prodaje jednu novčanicu, samo jednu, za 350 eura, što postaje 368,20 s troškovima dostave.

 

Kopirati
Drag cursor here to close