Leon Barišić i Ahmedhodžić pod upitnikom

Reprezentativci odradili prvi trening

Reprezentacija se okupila na Ilidži, za sada probleme s ozljedama imaju Adrian Leon Barišić i Anel Ahmedhodžić.
Sport / Nogomet | 04. 09. 2023. u 21:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je situacija na tabeli jako loša, iako je reprezentacija u posljednja tri susreta upisala tri poraza, dolazak novog izbornika, malo je čini se promijenio klimu. Kodro je tu, stručni stožer s donekle promijenio, igrački kadar skoro identičan kao kod Faruka Hadžibegića. Idu četiri dana priprema, ali tek nakon Lihtenštajna, puno više nakon Islanda će se moći pričati o nekim prvim koracima, eventualnim promjenama u igri. Reprezentacija se okupila na Ilidži, za sada probleme s ozljedama imaju Adrian Leon Barišić i Anel Ahmedhodžić.

"Uglavnom, svi su došli. Imamo problem s Barišićem koji je došao s manjom ozljedom. Obavio je preglede i sutra treba nove pa ćemo vidjeti kakva je situacija. I Ahmedhodžić treba sutra da dođe i obavi preglede i on je imao problem s ozljedom", rekao je u prvom raportu Meho Kodro. Nimalo ugodne vijesti s obzirom na to da su Ahmedhodžić i Barišić važne karike u zadnjoj liniji. Situacija bi trebala biti jasnija utorak ili srijedu.

"Prelijep osjećaj, jedva sam čekao da dođe ovaj trenutak, da krenemo raditi na terenu. Bilo je dosta pripremnih radova i očekivao sam kad će doći igrači i kad će početi treninzi. Desio se i taj dan, igrači su vrlo raspoloženi. Vjerojatno to ima veze s njihovim nastupima, dosta njih igraju, igraju u dobroj formi i daju golove. Optimistična situacija. Od starta smo znali koliko ćemo imati vremena na okupljanju. Volio bih da imamo duže vremena, ali smo se skoncentrirali da odradimo najbolje ova tri ili četiri dana. Nadam se da to što smo zamislili, igrači prihvate", rekao je Kodro. Meho i njegovi pomoćnici se već ranije krenuli s pripremama za Lihtenštajn i Island. Izbornik ističe kako su već pregledali dovoljno utakmica.

"Mjesec dana, kako i ja tako i stručni stožer, pregledali smo toliko utakmica i imamo dosta informacija o rivalima. To je neka druga briga da za ovo malo vremena ono što smo zamislili da smjestimo u tri ili četiri koncepta koje smo pripremili. Vjerujem u ovu reprezentaciju", zaključio je Kodro.

Kopirati
Drag cursor here to close