Bod u Azerbejdžanu

Reprezentacija BiH izborila baraž

Ždrijebanje parova baraža bit će obavljeno u petak, dok su utakmice na programu 6. i 11. listopada. U prvom krugu baraža pored reprezentacije BiH su Austrija, Belgija, Škotska, Portugal, Wales.
Sport / Nogomet | 07. 09. 2022. u 01:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ženska nogometna reprezentacija BiH je izborila nastup u baražu kvalifikacija za SP koje se igra naredne godine. Eliminiranje Rusije,
reprezentacija BiH je iskoristila svoju priliku pa je na kraju završila na drugom mjestu. Izabranice Samire Hurem su na kraju imale dva boda više od Crne Gore, četiri od Azerbejdžana i Malte.

U posljednjem susretu skupine E, BiH je na gostovanju u Azerbejdžanu osvojila bod, što je bilo dovoljno jer je Crna Gora poražena u Podgorici od Malte sa 0:2. Iako su imale inicijativu većim dijelom prvog poluvremena, reprezentativke BiH nisu uspjele doći do gola. Omjer od 11:1 u šutevima nakon prvih 45 minuta igre najbolji je pokazatelj koliko je bh. tim bio ofanzivno orijentisan.

U nastavku reprezentacija Bosne i Hercegovine je naplatila svoju bolju igru golom Minele Gačanice, međutim svega tri minute poslije Nazlican Parlak izjednačuje rezultat. Na kraju je ipak ostalo 1:1, pa je BiH u baražu. Ždrijebanje parova baraža bit će obavljeno u petak, dok su utakmice na programu 6. i 11. listopada. U prvom krugu baraža pored reprezentacije BiH su Austrija, Belgija, Škotska, Portugal, Wales.

Kopirati
Drag cursor here to close