Neviđena dominacija

Rendulić: Statistika je lijepa, ali naši ciljevi su jasni

Zrinjski je u Banja Luci razbio Borac s 3:0 i došao do 11. pobjede u ovoj godini, te 13. uzastopne uključujući prošlu polusezonu.
Sport / Nogomet | 08. 04. 2023. u 20:57 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Sudar Borca i Zrinjskog bio je sudar drugoplasirane i prvoplasirane momčadi na ljestvici, no na kraju konačni rezultat (0:3) oslikava i pravu razliku između Zrinjskog i ostalih ekipa, a koja je sada na ljestvici velikih 17 bodova. 

"Čestitke igračima na zaista kvalitetnoj partiji. Mislim da smo prvo poluvrijeme zaista izdominirali, bili smo izvrsni 35 minuta, dali smo jedan pogodak kad se utakmica lomila. U drugom dijelu smo bili onakvi kakvi smo trebali biti, čvrsti a u jednoj kontri smo izborili penal. Ostalo je bilo stvar rutine. Ono što treba naglasiti je da smo imali težak tjedan koji je za nas ispao savršeno", rekao je strateg gostiju Krunoslav Rendulić za Arena Sport TV.

Rendulić je zamijenio Sergeja Jakirovića na klupi Zrinjskog i otkako je došao nije ispustio nijedan jedini bod. Dobio je svih 11 utakmica a samo je Igman prošao s porazom od jednog gola razlike. 

"To je samo statistika, lijep podatak, ali ništa više od toga. Naši ciljevi se znaju - želimo osvojiti duplu krunu. U polufinalu smo Kupa BiH, ostala je još jedna utakmica i nadamo se da ćemo ući u finale i da ćemo na kraju uzeti oba trofeja", dodao je Rendulić.

Kopirati
Drag cursor here to close