Dugoročniji planovi

Rendulić otkrio tko se vraća za finale Kupa i koja pojačanja želi za Europu

Budući da je već osigurao naslov prvaka BiH, trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić može polako gledati u bližu i dalju budućnost.
Sport / Nogomet | 05. 05. 2023. u 12:46 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Do finala Kupa Bosne i Hercegovine s Veležom ostalo je nekih 12 dana, a Rendulić planira da tu utakmicu u Zenici dočeka s odmornijim i, koliko god je to moguće, s punim igračkim kadrom.

"Pero Sučić je i dalje izvan stroja, pa je prema tome upitan i dalje za finale Kupa. Ismajlgeci se oporavio i protiv Slobode će biti u zapisniku, a ista je stvar i s Ilinkovićem. Ipak, nadam se da će i Sučić biti spreman do finala Kupa, tako da ćemo imati sve igrače na raspolaganju", kazao je Rendulić, govoreći na konferenciji uoči utakmice sa Slobodom.

Kako je Zrinjski već davno stavio jednu ruku na šampionski pehar, u klubu su već mogli početi praviti planove za ovo ljeto kada će Plemići opet nastupiti u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Sastav koji ima Zrinjski već par godina prejak je za domaću konkurenciju, no za europske utakmice možda nije dovoljno jak. Rendulić je otkrio da se uveliko razmišlja o tome kako ga dodatno osnažiti.

"Svakodnevno razmišljamo o tome. Svakako da su prioriteti igrači kojima ističe ugovor i pokušat ćemo ih privoliti da ostanu još barem jednu godinu, a što više ostanaka bude, bit će manje odlazaka", istaknuo je Rendulić, dodavši da će pojačanja sigurno biti.

 "Dobro bi nam došao još jedan igrač u veznoj liniji. To je prioritetna pozicija koju ćemo pokušati ojačati". 

 
Kopirati
Drag cursor here to close