Zahvala navijačima

Rendulić: Nije mala stvar prevaliti 3000 kilometara i dati nam potporu

Sport / Nogomet | 11. 07. 2023. u 19:58 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski nosi minimalnu ali veliku pobjedu iz Armenije. Pogotkom Mateja Senića pred kraj utakmice Zrinjski je svladao Urartu s 1:0 i tako napravio veliki korak k prolasku u drugo kolo kvalifikacija za Ligu prvaka.

"Prvo poluvrijeme smo bili jako dobri, mogli puno prije zabiti gol, ali nažalost nismo. Na kraju smo zabili iz prekida i naravno da je Urartu tada krenuo na sve ili ništa. Zato smo malo patili tih desetak minuta ali smo izdržali. Igrači su dali sve od sebe i kada nastupiš tako borbeno onda te i sreća pomazi", kazao je trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić. 

Plemići su sada vrlo blizu drugog kola i tamo će se naći ako ih Urartu ne pobijedi u Mostaru. Sudeći po prvoj utakmici to je teško očekivati, ali Rendulić je oprezan,

"Ovo je bilo samo prvo poluvrijeme, drugo je u Mostaru. Urartu ima kvalitetu i to je pokazao u drugom dijelu. Imaju prema naprijed dobre igrače i mogu zaprijetiti. Naravno da su nam sada veće šanse, ali još nije gotovo", dodao je Rendulić.

Šef struke prvaka BiH pohvalio je i navijače, njih 50-60 koji su prevalili toliki put i čija se pjesma dobro čula u Erevanu.

"Nije mala stvar prevaliti put od skoro 3000 kilometara kako bi nam dali potporu. Nadam se da će naši navijači napuniti naš stadion i dati nam podršku da pobijedimo i u uzvratu", zaključio je Krunoslav Rendulić.

 
 
 
 
Kopirati
Drag cursor here to close