Prva provjera

Remi Širokog Brijega na Poljudu

Prvi dio priprema Plavo-bijeli će odraditi u klupskom kampu Musa-Karačić, a onda se zaputiti na kratke pripreme na Kupres, gdje će odigrati dvije utakmice, protiv Tuzla Cityja i Posušja.
Sport / Nogomet | 25. 06. 2023. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svoju prvu utakmicu na klupi Širokog Brijega, novi trener, Mario Budimir je odradio protiv Hajduka na Poljudu. Radilo se o utakmici zatvorenog tipa koja je na kraju završila bez pobjednika 1:1. Pogodak za splitske Bijele postigao je Yassine Benrahou u 29. minuti, a pogodak za poravnanje i konačan rezultat postigao je Stephen Chinedu u 83. minuti utakmice.

Široki Brijeg je počeo utakmicu u sastavu: T. A. Tomić, Pranjić, Barišić, Vukoja, Kpan, Lukić, Musa, Lasić, Gašpar, Ćavar, Kuprešak, dok su kasnije priliku dobili do kraja Puljić, Slišković, Martić, Prusina, Šuto, Dadić, M. Matić, Lovrić, T. Tomić, Taraba, Lovrić, Vukelić, Bagarić, J. Jelić, F. Matić, F. Medić, Zubac, Chinedu.

Prvi dio priprema Plavo-bijeli će odraditi u klupskom kampu Musa-Karačić, a onda se zaputiti na kratke pripreme na Kupres. Gore će trenirati u razdoblju od 5 do 12. srpnja i odigrati dvije pripremne utakmice, 8. srpnja protiv HŠK Posušje i 12. srpnja protiv FK Tuzla City.

Završni dio priprema bit će odrađen u Grad Široki Brijeg. Do početka nove sezone bit će odigrane još dvije dogovorene pripremne utakmice, 16. srpnja protiv HNK Tomislav - Tomislavgrad te glavna provjera protiv FK Velež Mostar 22. srpnja. Mjesta odigravanja ovih utakmica bit će naknadno objavljena.

Kopirati
Drag cursor here to close