Posušju i Veležu po bod

Remi na otvaranju sezone

Po prikazanom rekli bi smo nekako najrealnije, jer je prvo poluvrijeme pripalo domaćem sastavu, dok su gosti tek u drugom dijelu uspjeli povezati svoje redove.
Sport / Nogomet | 15. 07. 2022. u 19:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prva utakmica na otvaranju nove sezone u Premijer ligi BiH završila je bez pobjednika. Na Mokrom Docu po sparnom, teškom vremenu za igru, Posušje i Velež su podijelili bodove odigravši 1:1. Po prikazanom rekli bi smo nekako najrealnije, jer je prvo poluvrijeme pripalo domaćem sastavu, dok su gosti tek u drugom dijelu uspjeli povezati svoje redove.

Prvih pola sata igre u potpunosti je pripalo Posušju. U tom periodu domaći su bili jači, čvršći u duelu, opasniji u završnici akcija, među prvima prijete Pavković, pa Brković. Tu bolju igru domaći su naplatili u 18.minuti, kada Pavlović dugom loptom pronalazi usamljenog Jovića. Zadnja linija Veleža je pogriješila u postavljanju offside zamke, pa iskusnom napadaču nije bio problem nadmudriti Bogdanovića u situaciji jedan na jedan.

Pet minuta kasnije šutirao je Pavlović, pa Begić nakon kornera. Velež je tek jednom pokušao u prvom poluvremenu, na ubacivanje Pavića glavom je Haskić opasan, ali je njegov šut izbacio u korner golman domaćih.

U drugom poluvremenu Velež je povezao svoje redove, vidjelo se to na otvaranju drugog dijela kada još jednom prijeti Haskić. Do izjednačenja Velež je došao u 68.minuti kada novajlije u dresu Veleža, Pavić i Pantelić kreiraju akciju u kojoj ovaj drugi pogađa za 1:1. Prethodno su domaći igrači izgubili loptu na svoj polovini.

Najbolju priliku za Posušje u nastavku je imao Milanović, ali njegov sjajan šut obranio još bolje Bogdanović dok je na drugoj strani Radovac pogodio prečku.

     
Standings provided by SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close