Bundesliga

Remi Hoffenheima i Bayerna; Tračak nade za Stuttgart

Nogometaši Bayerna iz Münchena odigrali su na gostujućem terenu neriješeno 1-1 protiv Hoffenheima u utakmici 26. kola Bundeslige.
Sport / Nogomet | 13. 03. 2022. u 00:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četiri dana nakon demoliranja Salzburga (7-1) u Ligi prvaka, Bavarci nisu nastavili u istom stilu, te su ubilježili drugi uzastopni remi u Bundesligi.

Domaćini su poveli preko Christopha Baumgartnera (32), a Robert Lewandowski je odgovorio u trećoj minuti nadoknade prvog dijela.

Branitelj naslova imao je velike šanse za vodstvo u drugom poluvremenu, ali i remi duguje svom vrataru Manuelu Neueru, autoru odlučujućih obrana, među kojima je i najveća ona iz 79. minute, kada je obranio udarac Andreja Kramarića.

Klub iz Muenchena je prvi na ljestvici sa 60 bodova, piše Hina.

Union Berlin je kod kuće odigrao 1-1 protiv Stuttgarta. Union je poveo u 41. minuti golom Taiva Avonjija, a bod Stuttgartu osigurao je Saša Kalajdžić golom u 90. minuti i to na asistenciju Borne Sose.

Berlinska momčad nalazi se na sedmom mjestu s 38 bodova, a Stuttgart ima 23 boda na 16. mjestu koje vodi u baraž za opstanak u ligi.

Nogometaši Freiburga su na svom terenu pobijedili Wolfsburg rezultatom 3-2. Freiburg je poveo s 2-0 golovima Vincenza Griffa u sedmoj i 44. minuti, a Wolfsburg je izjednačio golovima Maxa Cruzea u 52. i Maximiliana Arnolda u 84. minuti.

Pobjedu domaćima donio je Niko Shloterbek golom u 87. minuti.

Ermedin Demirović igrao je za Freiburg do 85. minute.

Borussia Mönchengladbach se ponovno odmaknula od zone ispadanja nakon što je kod kuće s 2-0 Herthu Berlin, koja je sada u poziciji ispadanja.

U 24. minuti Francuz Marcus Thuram je srušen, a njegov sunarodnjak Alassane Pléa realizirao je jedanaesterac za 1-0, a konačan ishod postavio je njemački internacionalac Matthias Ginter udarcem glavom nakon kornera u 60. minuti.

S 30 bodova Borussia ostaje 13., dok je Hertha s 23 boda sada 17.,pretposljednja i u poziciji je ispadanja.

Utakmica između Augsburga i Mainza je odgođena.

   
Standings provided by SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close