Posljednja u 2018.

Remi Arsenala, rekord Wengera

Utakmica će se pamtiti i po rekordu trenera Arsenala Arsena Wenger koji je po 811. put vodio momčad te je preskočio legendarnog Sir Alexa Fergusona
Sport / Nogomet | 01. 01. 2018. u 11:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U zadnjoj utakmici Engleske lige u ovoj kalendarskoj godini West Bromwich Albion i Arsenal su u Birminghamu odigrali 1:1, dok je trener Londončana Arsene Wenger oborio rekord.

Arsenal je poveo u 83. minuti kada je James McClean postigao autogol, ali je WBA poraza spasio Jay Rodriguez minutu prije kraja iz kaznenog udarca.

Arsenal je ostao peti s čak 21 bodom manje od vodećeg Citya, dok je WBA sada pretposljednji sa samo 16 bodova, piše Hina.

Utakmica će se pamtiti i po rekordu trenera Arsenala Arsena Wenger koji je po 811. put vodio momčad te je preskočio legendarnog Sir Alexa Fergusona, koji je Manchester United vodio u 810 utakmica. Ferguson danas slavi 76. rođendan, a posljednju utakmicu na klupi Uniteda imao je upravo na stadionu WBA.

Wenger je dosad upisao 468 pobjeda, 198 remija i 145 poraza, a s Arsenalom je osvojio tri naslova engleskog prvaka i sedam trofeja u FA kupu.

Kopirati
Drag cursor here to close