Serie A

Rebić golčinom riješio derbi kola između Rome i Milana

Milan je poveo u 43. minuti iz jedanaesterca koji je realizirao Franck Kessie, izjednačio je Jordan Veretout u 50. minuti, a tri boda gostima donio je Rebić pogotkom u 58. minuti.
Sport / Nogomet | 01. 03. 2021. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U derbiju 24. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na gostovanju pobijedio Romu sa 2:1, a pobjednički gol za Rossonere zabio je hrvatski reprezentativac Ante Rebić.

Zanimljivo, Milan je u prvih 10 minuta zabio dva gola, no oba su poništena zbog zaleđa nakon asistencije VAR sobe. Već u 4. minuti je pogodio Tomori, a u 10. minuti Ibrahimović na Rebićevu asistenciju, no gosti su se dva puta uzalud radovali.

U prvih 45 minuta je poništen i pogodak Rome u 28. minuti kad je zabio Mhitarjan, no u začetku akcije je bio prekršaj.

U prvom poluvremenu smo ipak vidjeli i jedan pogodak koji nije poništen, a zabio ga je Kessie iz kaznenog udarca u 43. minuti. Fazio je na rubu kaznenog prostora nagazio Calabriju, a sudac Marco Guida je nakon pregleda video zapisa dosudio jedanaesterac za goste.

Roma je izjednačila u 50. minuti preko Veretouta, no samo osam minuta kasnije Rebić je doveo goste u novu prednost.

Hrvatski reprezentativac je primio loptu na rubu kaznenog prosora, lijepo se okrenuo, načinio dva koraka i sjajno pogodio suprotni kut za svoj peti gol ove sezone.

Nažalost, samo 11 minuta kasnije Rebić je napustio teren zbog ozljede prepone, a prije njega zbog problema s ozljedom izašao je i Zlatan Ibrahimović.

Mario Mandžukić nije nastupio za Milan zbog ozljede, a iz istog razloga ni Edin Džeko za Romu.


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 




Kopirati
Drag cursor here to close