Vratio se

Ante Rebić u momčadi kola: 'Sad sam se vratio i bit ću još i bolji'

"Sretan sam zbog dva gola koja sam postigao. Prošla utakmica protiv Crotonea nije završila najbolje za mene (ozljeda), ali danas je bilo sjajno", izjavio je Rebić nakon pobjede nad Crotoneom od 4:0.
Sport / Nogomet | 08. 02. 2021. u 12:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Italian football / Ante Rebić (AC Milan)

Nakon ozljede, a potom i koronavirusa kojim se zarazio, hrvatski reprezentativac Ante Rebić ponovno je u pravoj golgeterskoj formi.

To je dokazao minulog vikenda postigavši u pobjedi Milana protiv Crotonea 4:0 dva gola.

Put prema uvjerljivoj pobjedi trasirao je Zlatan Ibrahimović prvim dvama golovima na utakmici, a onda mu se s dva priključio i Rebić.

To je druga utakmica zaredom u kojoj hrvatski reprezentativac zabija pogodak, nakon što je isto napravio i protiv Bologne u prošlom kolu kada je Milan slavio s 2:1.

Milan je ponovno vodeća momčad Serie A, a Rebić je za kameru Sky Sportsa najavio još bolju verziju sebe u periodu koji dolazi.

"Sretan sam zbog dva gola koja sam postigao. Prošla utakmica protiv Crotonea nije završila najbolje za mene (ozljeda), ali danas je bilo sjajno. Imao sam nesreću u prva tri-četiri mjeseca ovdje jer sam se odmah ozlijedio pa sam se zarazio koronavirusom. Sad sam se vratio i bit ću još i bolji", obećao je Rebić, koji je za svoga kolegu u napadu, Zlatana Ibrahimovića, imao samo riječi hvale.

"On je veliki profesionalac. Jedan od najboljih igrača u povijesti. On je pravi primjer svima nama", zaključio je Rebić.

Statistički portal WhoScored uvrstio ga je u momčad kola, skupa s trojicom kolega iz AC Milana.

Milan u idućem kolu igra protiv još jednog sastava iz donjeg dijela ljestvice Serie A (Spezije), a potom 21. veljače slijedi veliki milanski derbi protiv Intera. 

Kopirati
Drag cursor here to close