Primera

Realov veliki niz prekinula momčad sa začelja La Lige

Realov niz od deset uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima prekinut je u nedjelju večer na Santiago Bernabeuu u 18. kolu Primere. Cadiz je uspio sačuvati mrežu netaknutom...
Sport / Nogomet | 19. 12. 2021. u 23:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real je odigrao samo 0:0 protiv 19. momčad lige – Cadiza.

Imali su Kraljevi više od 80 posto vremena loptu u nogama, uputili preko 30 udaraca, no puno više onih koji su odlazili pokraj gola.

Prekinut je tako niz Reala od deset uzastopnih pobjeda u svim natjecanjama koji je krenuo nakon remija 0:0 protiv Osasuna krajem listopada.

Luka Modrić nije konkurirao za momčad Kraljeva.

Real je vodeći s 43 boda, šest više od Seville, dok je Cadiz 19. s 14 bodova.

U ranijim utakmicama golovima u završnicama dvoboja momčadi Athletica i Getafea došli su do pobjeda. Athletic je slavio s 3:2 protiv Betisa, a Getafe je s 1-0 bio bolji od Osasune.

Getafeu je tri boda donio Poveda pogotkom u trećoj minuti sučevog dodatka.

Athletic je već u 2. minuti došao do vodstva protiv Betisa preko Inakija Williamsa. U 6. minuti je izjednačio Juanmi, a gosti iz Seville poveli su u 52. minuti preko Fekira.

Inaki Williams je svojim drugim pogotkom izjednačio u 72. minuti. Pobjedu Baskima donio je u 89. minuti Oscar de Marcos. GOLOVI

Betis je ostao na 33 boda i na trećem mjestu iza vodećeg Real Madrida koji ima 42 boda i Seville koja ih ima 37. Athletic je sa 24 boda na devetoj poziciji. Getafe se pobjedom izvukao iz zone ispadanja i sa 15 bodova je skočio na 16. poziciju, ali jednak broj bodova imaju i Elche koji je na 17. mjestu te Alaves koji je 18. Osasuna je na 12. poziciji sa 22 boda.

Nogometaši Granade uvjerljivo su s 4:1 pobijedili gostujuću Mallorcu u prvom nedjeljnom dvoboju 18. kola španjolskog prvenstva, a tri je pogotka za domaću momčad postigao Jorge Molina.

Prvi je put Molina zatresao mrežu u 20. minuti. Četiri minute poslije je Mallorca izjednačila golom Daniela Rodrigueza. Molina je ponovno pogodio mrežu u 61. minuti, a ‘hat-trick’ je kompletirao u prvoj minuti sučevog dodatka. U posljednjim sekundama utakmice konačnih 4-1 postavio je Antonio Puertas.

Granada je sa 19 bodova ostala na 15. mjestu, ali je sada od Mallorce i Celte Vigo dijeli samo jedan bod.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close