Ultimatum?

Realov uvjet Modriću: Mora se oprostiti od Vatrenih?

Florentino Perez navodno traži od 'desetke' madridskog Reala da se oprosti od Vatrenih, ukoliko želi završiti karijeru na Santiago Bernabeu.
Sport / Nogomet | 08. 02. 2023. u 01:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Madridski Real je navodno dao ultimatum Luki Modriću da se mora povući s međunarodne scene ukoliko želi potpisati novi ugovor za klub.

Kraljevski klub je spreman produljiti suradnju sa svojim pouzdanim veznjakom, ali postoji jedan uvjet. Florentino Perez navodno traži od 'desetke' madridskog Reala da se oprosti od Vatrenih, ukoliko želi završiti karijeru na Santiago Bernabeu.

Napomenimo da 37-godišnjaku ugovor na Bernabeu istječe na kraju sezone, a Luka je za Kraljevski klub skupio 463 nastupa u 11 godina.

Modrić je s Realom osvojio 21 trofej, uključujući pet naslova Lige prvaka.

Trener Carlo Ancelotti je očekivao kako će Modrić završiti reprezentativnu karijeru nakon završetka svjetskog prvenstva u Kataru i osvojene bronce. Ipak, to se nije dogodilo jer Luka želi povesti kockaste prema osvajanju Lige nacija u lipnju, a potom i odvesti Hrvatsku na europsko prvenstvo u Njemačkoj 2024. godine.

Ako je ovo zaista istinito, Modrić se našao pred velikim iskušenjem jer nije lako reći 'zbogom' nacionalnoj vrsti za koju je upisao rekordne 162 utakmice i postigao 23 pogotka.

Još uvijek nije poznato hoće li se Modrić pojaviti na reprezentativnom okupljanju u trećem mjesecu, Vatreni 25. ožujka igraju prvi susret protiv Walesa.

 

Kopirati
Drag cursor here to close