Primera

Real uvjerljiv protiv Celte: Modrić ponovno vrlo dobar

Španjolski nogometni velikan Real Madrid otvorio je 2021. godinu domaćom pobjedom protiv Celte Vigo sa 2:0, preuzevši privremeno vrh Primere.
Sport / Nogomet | 03. 01. 2021. u 00:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Real Madrid | Twitter / Nakon kiksa kod Eibara, Real je protiv Celte bio siguran

Španjolski nogometni velikan Real Madrid otvorio je 2021. godinu pobjedom protiv Celte Vigo sa 2:0 preuzevši vrh Primere.

Pitanje pobjednika u susretu između Reala iz Madrida i zahuktale Celte razriješio je dvojac Lucas Vazquez i Marco Asensio koji su upisali po pogodak i asistenciju.

U šetoj minuti je zabio Vazquez na Asensiovo dodavanje, da bi u 53. minuti zamijenili uloge. Vazquez je asistirao, a Asensio svladao Rubena Blanca.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić odigrao je cijeli susret za Kraljevski klub. Luka je još jednom pokazao da u ovome trenutku nema premca među veznjacima.

Real Madrid je ovom pobjedom privremeno preskočio gradskog suparnika Atletico na vrhu ljestvice, s bodom više, no Atletico ima čak tri utakmice manje.

U jednom od najvećih španjolskih derbija Real Betis i Sevilla su odigrali 1:1, a bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić je za goste igrao drugo poluvrijeme.

Villarreal je s 2:1 kod kuće svladao Levante, dok je Valladolid u gostima bio bolji od Getafea (0:1).

Kopirati
Drag cursor here to close