Izgubljeni na Bernabeuu

Real se rješava osmorice na koje je potrošio bogatstvo

Nogometaši madridskog Reala vodeća su momčad La Lige i donedavno su suvereno išli prema naslovu, a debakl koji su doživjeli protiv Barcelone (0:4) nije najbolje sjeo predsjedniku kluba Perezu.
Sport / Nogomet | 23. 03. 2022. u 22:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolski sportski list As donosi naslovnu vijest kako je Perez bijesan nakon debakla protiv Katalonaca, a to će se najbolje osjetiti u ljetnom prijelaznom roku kada će Kraljevski klub napustiti čak osmorica nogometaša. To je čak trećina svlačionice.

U pitanju su trojica kojima istječe ugovor: Marcelo, Isco i Gareth Bale. Uz njih, vrata kluba zatvorena su za još petoricu igrača. To su Luka Jović, Eden Hazard, Mariano Diaz, Dani Ceballos i Jesus Vallejo.

Posebno je zanimljiv slučaj Edena Hazarda koji je došao kao velika zvijezda iz Chelseaja za 115 milijuna eura, a za Kraljevski klub odigrao je samo 65 utakmica i pritom postigao šest golova.

"Hazard se od starta osjeća da je nepravedno zapostavljen, a hladnoća u njihovom odnosu se najbolje vidjela upravo protiv Elchea. Ancelotti je htio zagrliti Hazarda, ali mu je Belgijac jedva dao ruku. Ancelotti smatra da je Hazard izgubio okomitost i brzinu te da jako malo pridonosi igri. Draže mu je igrati s Viniciusom, Rodrygom, Asensiom i Valverdeom nego s Hazardom", pisala je nedavno Marca.

Srpski napadač Luka Jović, koji je u Real stigao 2019. iz Eintrachta za 60 milijuna eura, već se dugo povezuje s transferom u novu momčad i vrata su mu otvorena, no problem leži u tome što niti jedan klub nije pokazao interes za njega.

"Ancelotti je uspio isključiti Jovića zbog hladnog stava u svakodnevnom radu. Njegova lijenost ga je dovela do toga da Mariano dobije prednost ispred njega u El Clasicu", navodi Marca.

"Suigrači smataju da su njegove svakodnevne performanse daleko od idealnih kada se radi o preuzimanju odgovornosti za koje se treba boriti, pogotovo kada je ispred vas Karim Benzema. U svlačionici kažu da uopće ne primijete kada dođe, a kad otiđe. Duh", piše dalje Marca.

Španjolci zaključuju da je sada Jovićeva prodaja jedan od glavnih ciljeva Reala u sljedećem prijelaznom roku.

Kopirati
Drag cursor here to close