Najava za Barcelonu

Real nakon preokreta do sigurne pobjede

Real je upisao 17. pobjedu od početka prvenstva i drugi je na ljestvici sa 56 bodova, odnosno šest manje od vodeće Barcelone, koja će ugostiti Athletic Bilbao.
Sport / Nogomet | 11. 03. 2023. u 17:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je Espanyol rano poveo, Real Madrid je do kraja utakmice slavio sigurnu pobjedu, pa je zadržao kakav, takav priključak za vodećom Barcelonom. Gosti su dobro ušli u utakmicu. Igrala se osma minuta kada Ruben Sanchez nakon jedne odlične dijagonale pronalazi Joselua a ovaj pogađa za 0:1.

Real je znao odgovoriti nakon lošeg otvaranja. Prvo je Vinicius Junior u 22. minuti svojim 19. golom ove sezone poravnao na 1:1, a onda je Eder Militao doveo Real u vodstvo golom u 39. minuti. Za konačnih 3:1 pobrinuli su se Ceballos i Asensijo. Prvi je bio asistent, drugi realizator.

Real je upisao 17. pobjedu od početka prvenstva i drugi je na ljestvici sa 56 bodova, odnosno šest manje od vodeće Barcelone, koja će ugostiti Athletic Bilbao. S druge strane, Espanyol je 13. na tablici sa 27 osvojenih bodova. U sljedećem kolu Primere nogometaše Reala čeka "klasik" protiv Barcelone.

Kopirati
Drag cursor here to close