La Liga

Real Madrid sve više gubi korak, bez golova kod Betisa

U dvoboju dva Reala, Betisa i Madrida, pogodaka nije bilo čime je Real Madrid povećao zaostatak za vodećom Barcelonom.
Sport / Nogomet | 05. 03. 2023. u 23:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugu utakmicu u nizu, Real Madrid je remizirao u prvenstvu, nakon 1:1 remija protiv gradskog rivala Atletica, danas su Madriđani odigrali 'nulu' kod imenjaka iz Seville.

Također, druga je ovo utakmica u kratkom vremenu u kojoj igrači Reala nisu ozbiljnije ugrozili protivničkog vratara. Slično se dogodilo i u četvrtak u prvoj utakmici polufinala Kupa kralja protiv Barcelone - Relad je imao premoć, ali gotovo pa jalovu.

Pred više od 50 tisuća gledatelja na Benitu Villamarinu, Betis je izdržao nalete prvaka i učvrstio peto mjesto na ljestvici.

Carlo Ancelotti na teren je poslao najjaču raspoloživu formaciju u standardnoj 4-3-3 formaciji s Eduardom Camavingom na lijevom beku, ali i bez Luke Modrića koji je odrađivao suspenziju žutih kartona.

Najbliži vodstvu bio je Real u 12. minuti, Kad je Benzema pogodio rašlje iz slobodnog udarca, ali mu je gol poništen zbog prethodnog igranja rukom njegovog suigrača Ruedegera.

Madriđani su nastavili prijetiti, ali nisu uspjeli slomiti fantastičnog Claudia Brava. U idućem kolu Real Madrid dočekuje Espanyol, a Betis gostuje kod Villarreala.

Utakmica je bila dosta gruba te je u prvih sat vremena sudac podijelio čak šest žutih kartona, po tri na svakoj strani.

Zanimljivo, i ranija utakmica igrana u nedjelju, između Rayo Vallecana i Athletica Bilbao, završila je rezultatom 0:0.

Barca je u nedjelju poslijepodne svladala Valenciju s 1-0, pogotkom Raphinhe.

Još ranije Valladolid je svladao Espanyol rezultatom 2-1.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close