La Liga

Real Madrid preokretom do nove pobjede

U susretu petog kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je u nedjelju na stadionu Santiago Bernabeu pobijedio Real Mallorcu sa 4-1 nakon što su gosti poveli u 35. minuti.
Sport / Nogomet | 12. 09. 2022. u 00:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aktualni europski i španjolski prvak ne posustaje. U sedmoj utakmici sezone upisali su i sedmu pobjedu, pri čemu petu u Primeri. Po jednu su ostvarili u europskom Superkupu, te Ligi prvaka.

Ovoga puta Real je slavio preokretom. Mallorca je povela u 35. minuti golom Vedata Muriqija na asistenciju Leea Kanga-Ina, no Real je u posljednjim trenucima prvog dijela izjednačio golom Federica Valverdea koji je sjajno pogodio s ruba kaznenog prostora.

"Kraljevski klub" je u prvom poluvremenu imao 72 posto posjeda lopte, domaći igrači su uputili 15 udaraca, a gosti samo tri, međutim nakon prvog dijela rezultat je bio 1-1.

Real je u ipak u 72. minuti uspio okrenuti rezultat, a strijelac za 2-1 bio je Vinicius Junior.

Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Rodrygo pogodivši u 89. minuti za 3-1, a konačnih 4-1 postavio je Antonio Rudiger u trećoj minuti nadoknade, piše Hina.

Real Betis je pobijedio Villarreal sa 1-0.

Pogodak odluke zabio je Rodrigo Sanchez u 61. minuti.

Getafe je sa 2-1 pobijedio Real Sociedad ostvarivši prvu pobjedu sezone. Sve najzanimljivije se dogodilo u razmaku od 45. do 51. minute.

Getafe je poveo 2-0 golovima Enesa Unala (45+5) i Carlesa Alena (48), dok je Brais Mendez u 51. minuti pogodio za 2-1.

Athletic Bilbao je kod Elchea slavio s uvjerljivih 4-1. Strijelci za goste bili su Nicolas Fernandez, Oihan Sancet, Nico Williams i Alejandro Berenguer, dok je počasni pogodak za domaćina postigao Ezequiel Ponce. GOLOVI

   
Standings provided by SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close