Velike promjene

Real Madrid: Ancelotti četvorici igrača poručio da traže novi klub

Iza Real Madrida nije bajna sezona. Navijači slavnog madridskog kluba naučili su na trofeje, a ove sezone je stigao samo jedan, onaj iz Kupa Kralja. Carlo Ancelotti je otpisao četvoricu igrača prije početka nove sezone.
Sport / Nogomet | 26. 05. 2023. u 23:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Madrid se nalazi u krizi, to je već svima vidljivo i poznato, no već u idućoj sezoni bi Real ponovno mogao postati najbolji klub u Španjolskoj, naravno, pod uvjetom da se teorija i praksa poslože.

Ove sezone je Barcelona dominirala i zasluženo osvojila naslov prvaka države, a Real je ispao iz utrke za dva od tri važna trofeja.

Nakon što je Barca odmakla u La Ligi, Madriđani su se nadali još jednom čudu i obrani naslove Lige prvaka, no Manchester City je jednostavno bio jači i tu Real nije imao što tražiti.

Ono što je trenutačno poznato je da Carlo Ancelotti ostaje u klubu. Trofejni talijanski stručnjak već je zaboravio na ovu sezonu i brzo se okreće budućnosti.

Prema pisanju španjolskih medija, Talijan je poslao jasnu poruku Florentinu Perezu i poručio mu koje igrače više ne želi u svlačionici.

Iz Real Madrida ovog ljeta odlaze Alvaro Odriozola, Jesus Vallejo, Mariano Diaz te Eden Hazard.

S druge strane, svojom voljom će otići i Marco Asensio, a moguće je i Dani Ceballos te Nacho.

Od pojačanja je navodno blizu Reala Jude Bellingham, no ne bi trebao biti jedini novak u svlačionici Kraljeva. Spominje se tu još imena, no svakako treba pričekati ljetni prijelazni rok koji se bliži.

Ono što posebno veseli navijače Real Madrida je da u klubu još jednu sezonu ostaje Luka Modrić, ali i Toni Kroos. Real bi uskoro trebao objaviti o produženju ugovora s legendama kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close