Dresovi

Real 'izbrisao' Ronalda

Portal Goal je prenio da izostavljanje Ronaldove fotografije nema veze s njegovim odlaskom, već da se radi o poštovanju sponzorskog ugovora.
Sport / Nogomet | 30. 05. 2018. u 13:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni klub Real Madrid predstavio je danas dresove za sljedeću sezonu a jedini prvotimac čija fotografija u novom dresu nije objavljena je Cristiano Ronaldo, prenijeli su britanski mediji.

Real je na svojoj internetskoj stranici predstavio i pustio u prodaju dresove za sezonu 2018-2019. Prikazane su fotografije 23 nogometaša i svih prvotimaca u novim dresovima, dok je umjesto Ronalda objavljena slika dresa s brojem sedam i njegovim prezimenom na leđima, objavile je Beta.

Mediji nagađaju kako će Ronaldo ovog ljeta otići sa Santiago Bernabeua, a sam nogometaš je bio nejasan po tom pitanju. On je u subotu nakon osvajanja Lige prvaka u Kijevu rekao da je bilo lijepo igrati za Real, dok je na proslavi titule navijačima rekao da će se vidjeti sljedeće sezone.


Portal Goal je prenio da izostavljanje Ronaldove fotografije nema veze s njegovim odlaskom, već da se radi o poštovanju sponzorskog ugovora. Navodi se kako su priprema i fotografiranje za predstavljanje dresova obavljeni 21. travnja, kada je Ronaldo bio zauzet.

On je pod strogim i veoma skupim ugovorom s kompanijom Nike, a pošto kompanija Adidas opskrbljuje Real opremom, "ponekad dođe do komplikacija kada taj klub koristi Ronalda za svoj marketing".

Kopirati
Drag cursor here to close