Domenico Berardi

Razbio Milan pa dobio prijetnje smrću

Partnerica Domenica Berardija Francesca Fantuzzi na Instagramu je objavila da gleda utakmicu svog partnera. Odmah nakon utakmice objavila je prijetnje koje su joj stigle od "navijača" Milana.
Sport / Nogomet | 31. 01. 2023. u 10:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Domenico Berardi se našao u dosta teškoj situaciji nakon što je u subotu sudjelovao u "razbijanju" Milana. Sassuolo je je kao gost slavio 5:2, reprezentativac Domenico Berardi je utakmicu obilježio na najbolji način uz gol i tri asistencije.

Zbog ovog dobrog nastupa dan kasnije dobio je neočekivane prijetnje smrću.Nakon ponižavajućeg poraza navijači Milana svoju su frustraciju iskalili na društvenim mrežama.

Međutim, neki su otišli korak predaleko. Partnerica Domenica Berardija Francesca Fantuzzi na Instagramu je objavila da gleda utakmicu svog partnera. Odmah nakon utakmice objavila je prijetnje koje su joj stigle od "navijača" Milana. Među njima je bilo i uvredljivih riječi, a jedna od poruka glasila je "ako sretnem tvog muža, ubit ću ga". Fantuzzi je odmah najavila da će poduzeti pravne radnje kako bi se pronašli počinitelji ovih poruka.

Kopirati
Drag cursor here to close