Nastavak suradnje

Rashford produžio ugovor s Manchester Unitedom

Rashford, čiji je prethodni ugovor trebao isteći 2024. godine, upisao je gotovo 360 nastupa za United otkako je debitirao 2016. godine.
Sport / Nogomet | 18. 07. 2023. u 19:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleski napadač Marcus Rashford (25) produžio je ugovor s Manchester Unitedom do lipnja 2028. godine, objavio je klub sa stadiona Old Trafford.

Rashford, čiji je prethodni ugovor trebao isteći 2024. godine, upisao je gotovo 360 nastupa za United otkako je debitirao 2016. godine.

Postigao je 123 gola u svim natjecanjima, pri čemu 30 u prošloj sezoni koju su "Crveni vragovi" okončali na trećem mjestu, javlja Hina.

"Pridružio sam se Manchester Unitedu kao sedmogodišnji dječak sa snom. Ta ista strast, ponos i odlučnost da uspijem još uvijek me pokreću svaki put kad imam čast nositi dres", rekao je 25-godišnjak za web stranicu kluba.

“Već sam doživio neka nevjerojatna iskustva u ovom nevjerojatnom klubu, ali još je puno toga za postići," dodao je napadač koji je u dresu engleske vrste u 53 nastupa zabio 16 golova.

"Otkako se pridružio našoj Akademiji prije 18 godina, Marcus je simbol onoga što je potrebno za uspjeh kao igrač Manchester Uniteda," rekao je direktor kluba John Murtough.

"On je briljantan talent, ali i skroman, predan i poletan," dodao je.

Kopirati
Drag cursor here to close