Nije uspio u Chelseaju

Pulišić uskoro potpisuje ugovor s Milanom

Prema navodima talijanskih medija ovog petka sve je dogovoreno između Chelseaja i Milana te će uskoro 24-godišnji američki nogometni reprezentativac Christian Pulišić potpisati četverogodišnji ugovor sa slavnim klubom.
Sport / Nogomet | 07. 07. 2023. u 23:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krilni napadač hrvatskih korijena koji je u karijeri igrao za dortmundsku Borussiju i Chelsea, a za reprezentaciju SAD-a je upisao 60 nastupa uz 25 pogodaka, odbijao je sve mogućnosti osim one o prelasku u Milan.

Sada su se dva kluba dogovorila o odšteti od 20 milijuna eura plus određene dodatke koje će Milan platiti za Pulišića.

Iz milanskog kluba su najavili kako očekuju da se sva papirologija riješi do kraja tjedna kako bi Pulišić mogao biti spreman priključiti se igračkom kadru Milana do 10. srpnja kada kreću pripreme za novu sezonu.

Iza sebe u Chelseaju će Pulišić ostaviti 145 nastupa u svim natjecanjima te 26 pogodaka i 21 asistenciju. Klubu sa Stamford Bridgea je pomogao u osvajanju Lige prvaka, Svjetskog klupskog prvenstva te europskog Superkupa.

Ipak, većina stručnjaka se slaže da nije ispunio velika očekivanja Bluesa koju su ga 2019. kupili za 58 milijuna funti, te da je svoje dosadašnje najbolje nogometne predstave imao u Dortmundu.

Kopirati
Drag cursor here to close