Trener Manchester pojasnio svoj potez

Rangnick: Nisam očekivao da će me Cristiano zagrliti

"Nisam očekivao da će me Cristiano zagrliti. On je strijelac i volio bi da je ostao i možda zabio, ali bilo mi je važnije da budemo dovoljno kompaktni i jaki u skoku da se branimo u prekidima. Nemam nikakvih problema s Cristianom" tvrdi Rangnick.
Sport / Nogomet | 20. 01. 2022. u 10:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igrala se 71. minuta utakmice protiv Brentforda kada je Ralf Rangnick odlučio napraviti dvostruku izmjenu. Harry Maguire je ušao umjesto Cristiana Ronalda, što Portugalcu nije "leglo."

"Zašto ja, zašto si me izvadio?" upitao je Ronaldo šefa.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=07OaxzKzPAw

Nakon utakmice naravno, stiglo je objašnjenje Rangnicka koji nekako što više vrijeme prolazi, ima sve više problema i daleko je to od idealnog. Uostalom, Manchester United je tek na sedmom mjestu.

"Nisam očekivao da će me Cristiano zagrliti. On je strijelac i volio bi da je ostao i možda zabio, ali bilo mi je važnije da budemo dovoljno kompaktni i jaki u skoku da se branimo u prekidima. Nemam nikakvih problema s Cristianom. Vratio se nakon manje ozljede, nije trenirao tjedan i pol dana i kod vodstva 2:0 15 minuta prije kraja odlučio sam iskoristiti zamjene, znajući da na klupi imam igrače poput Marcusa Rashforda i Anthonyja Martiala," pojasnio je Rangnick i dodao:

"Rekao sam da radim stvari od interesa kluba. Imali smo istu situaciju kao prije pet dana na Villa Parku. Tada smo vodili 2:0 15 minuta do kraja i nisam želio napraviti istu pogrešku. Odlučio sam se igrati s petoricom u zadnjoj liniji, uvesti Maguirea i Rashforda kao brzo krilo i mislim da je to bila prava odluka. Rekao sam Cristianu da razumijem da je još ambiciozan i da želi sam zabiti, ali da će možda i on donijeti takvu odluku u ovakvoj situaciji kada će biti trener za nekoliko godina," zaključio je Rangnick.

Video: Cristiano said 

.

Kopirati
Drag cursor here to close