Problemi s radnom dozvolom

Rangnick na klupi tek za vikend

"Radimo smireno kako bismo osigurali vizu za Ralfa, sukladno svim važećim propisima i protokolima. Pokušat ćemo sve napraviti čim je brže moguće", priopćili su iz Manchester Uniteda.
Sport / Nogomet | 30. 11. 2021. u 09:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemački stručnjak u ponedjeljak je imenovan i službeno novim menadžerom 'Crvenih vragova', a očekivalo se i najavljivalo kako će debitirati na klupi u četvrtak kada Manchester United dočekuje Arsenal u Premiershipu.

Ipak, zbog covid-restrikcija zapeo je proces oko dobivanja radne dozvole i najizglednije je da će Rangnick u novoj ulozi debitirati za vikend u utakmici protiv Crystal Palacea.

"Radimo smireno kako bismo osigurali vizu za Ralfa, sukladno svim važećim propisima i protokolima. Pokušat ćemo sve napraviti čim je brže moguće", priopćili su iz Manchester Uniteda.Michael Carrick tako bi trebao voditi Manchester United protiv Arsenala, kao što je to činio u utakmicama protiv Villarreala u Europskoj ligi i Chelseaja u Premiershipu.

Ranije su iz kluba potvrdili kako će Carrick i kompletni stručni stožer sada već bivšeg trenera Ole Gunnara Solskjaera, Mike Phelan, Kieran McKenna i Richard Harris, ostati u klubu. Međutim, postavlja se pitanje kako će izgledati stručni stožerjer je od ranije poznato kako Rangnick ne želi raditi s bilo kim, njemu trebaju suradnici koji shvataju njegove vizije. Ima 63 godine i mnogi su skloni tvrdnji kako stvari neće funkcionirati onako kako su zamislili čelnici Manchester Uniteda. Valjda su zbog toga dali i ugovor na sedam mjeseci.

Kopirati
Drag cursor here to close