Barcelona

Rakitić: Uz dužno poštovanje svima, ali Messi je najbolji

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, koji je odigrao odličnu utakmicu zabivši najljepši gol kola za 2:0, pohvalio je Messija.
Sport / Nogomet | 04. 10. 2018. u 11:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Leo Messi odigrao je fantastičnu utakmicu u susretu Barcelone i Tottenhama u Londonu u kojem su gosti slavili s 4:2. Argentinski čarobnjak briljirao je na terenu, a sve je okrunio s dva pogotka.

Odličnu izvedbu Messija pohvalili su igrači s obje strane.

''O ovakvim utakmicama svaki igrač sanja. Messi je bio nevjerojatan. Kada je u ovakvoj formi, onda je prava čarolija gledati ga. Barcelona je bila bolja momčad večeras, ali i mi možemo izvući puno pozitivnih stvari iz utakmice'', poručio je Kieran Trippier, a hvalospjevima se pridružio i Mauricio Pochettino:

''Emocije postanu teške kada igraš protiv igrača poput Messija i Suareza i zato čestitam svojim igračima. Stalno smo bili u utakmici, borili smo s ei nismo odustajali. Ponosan sam. Razočaran sam rezultatom, ali uložen je ogroman trud. Teško se vratiti kada momčadi poput Barcelone dopustiš da povede. Najvažnije je da smo pokazali karakter'', javlja HRT.

Video: Golovi i izgledne prilike s utakmice Tottenham - Barcelona

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, koji je također odigrao odličnu utakmicu zabivši najljepši gol kola za 2:0, pohvalio je Argentinca.

''Uz dužno poštovanje svim igračima koji su osvajali Zlatnu loptu, svi znamo da je jedan drugačiji od svih ostalih - Messi. Modrić je odigrao impresivnu sezonu, ali i on zna da je Messi drugačiji. Želimo napraviti nešto posebno u Ligi prvaka, ali kao i svake sezone, čekaju nas i druga natjecanja u kojima želimo ići do kraja. U kratko vrijeme smo primili dva gola, nismo imali baš sreće ove sezone'', rekao je Ivan Rakitić.

''Messi je najbolji igrač u povijesti. Uvijek na terenu napravi nešto novo, drago mi je da je zabio dva gola. Sve utakmice u Ligi prvaka su ovakve. Moraš uvijek biti 100% spreman. Zaslužili smo pobjedu'', prokomentirao je Coutinho.

Kopirati
Drag cursor here to close