Prisjetio se dočeka

Rakitić poslao poruku Messiju i hvalio Modrića

Ivan Rakitić dao je opširan intervju za FIFA-u u kojem je, između ostalog, pričao svojoj klupskoj i reprezentativnoj karijeri.
Sport / Nogomet | 19. 11. 2020. u 17:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić dao je opširan intervju za FIFA-u u kojem je, između ostalog, pričao svojoj klupskoj i reprezentativnoj karijeri, o odnosu s Lionelom Messijem, umirovljenju od Vatrenih te Luki Modriću...

''Bilo je neopisivo kad sam došao u Barcelonu 2014. godine. Osjećat ću se dijelom te velike obitelji do kraja života. Bio sam oduševljen kad sam ušao u svlačionicu i vidio sve zvijezde. Uživao sam igrati s njima, blizak sam s Andresom (Iniestom, op.a.), puno razgovaramo. Zahvalan sam zbog tih šest godina'', rekao je Rakitić te se osvrnuo na Messija.

''On je sto posto u nogometu. Nema veze tko si, ali jednostavno moraš uživati kad ga gledaš kako igra nogomet. On je na drugoj razini. S poštovanjem prema svima, ali on je broj jedan. Želio bih mu reći – 'Hvala na svemu Leo, nikad nećeš znati koliko mi je značilo što sam igrao uz tebe'".

Pričao je, naravno o osvajanju srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

''Ne moguće je izdvojiti jedno sjećanje. Svaki dan je bio poseban, atmosfera u momčadi, prijateljstvo, sve je bilo nevjerojatno. Radili smo jako, dali sve od sebe... Poraz u finalu je bio težak, ali i najveća pobjeda, dobili smo ljubav iz Hrvatske i cijelog svijeta. Najveći uspjeh u povijesti hrvatskog nogometa'', rekao je Rakitić.

Doček u Zagrebu je posebna priča...

Kopirati
Drag cursor here to close