Prvo posudba

Rafinha prelazi iz Barcelone u Inter: Najskuplji izdanak La Masije ikad!

Inter nije želio odmah kupiti ovog igrača, koji praktično nije igrao skoro devet mjeseci, a Barceloni također odgovara mogućnost da ga na kraju sezone eventualno vrati u svoje redove.
Sport / Nogomet | 19. 01. 2018. u 22:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Inter iz Milana i Barcelona postigli su dogovor u vezi s Rafinhom Alcantarom koji definitivno stiže na pozajmicu u Inter u ovom prijelaznom roku.

Dogovorom je predviđeno da Nerazzurri mogu otkupiti Rafinhu na kraju sezone ukoliko zadovolji svojim igrama u Serie A . Utvrđena je otkupna cijena od 35 milijuna eura, uz još tri dodatna milijuna, ovisno o uspjesima Intera s Rafinhom.

Postignutim dogovorom su, kako se čini, oba kluba u potpunosti zadovoljna, jer Inter nije želio odmah kupiti ovog igrača, koji praktično nije igrao skoro devet mjeseci, a Barceloni također odgovara mogućnost da ga na kraju sezone eventualno vrati u svoje redove.

Ovo je više-manje očekivan epilog, jer Rafinha nije u prvom planu kod Ernestea Valverdea. Mlađi sin bivšeg brazilskog reprezentativca Mazinha i mlađi brat Thiaga Alcantare je od trenutka kada se oporavio od teške ozljede koljena upisao samo jedan nastup za Barcu ove sezone, i to u Kupu Kralja protiv Espanyola, te će u Interu pokušati reanimirati svoju karijeru.

Dođe li do realizacije njegova konačnog prelaska u Inter ovoga ljeta, ovaj će nogometaš postati najskuplji igrač kojeg je Barcelona prodala, a koji potječe iz njezine nogometne akademije La Masia.

Rafihni predstoji medicinski pregled u Milanu ovoga vikenda, nakon čega će gledati utakmicu svog budućeg tima protiv Rome u prvenstvu Serie A, piše sportski portal AS.

Kopirati
Drag cursor here to close