Može im se

Koliko god da je premoćna, Barcelona se i dalje pojačava

Imena kao što su Mesut Özil, Nabil Fekir, Max Meyer, Leon Goretzka i Aleksandr Golovin dolaze u obzir već u siječnju, a Brazilac Arthur i Francuz Antoine Griezmann idućega ljeta.
Sport / Nogomet | 26. 12. 2017. u 11:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je Barcelona u prvih 17 kola španjolskog prvenstva ostvarila gotovo savršen rezultat, ostavivši prvog pratitelja,  Atletico Madrid, devet bodova iza sebe, Valenciju 11, a Real na čak minus 14, katalonski tim nema namjeru uživati na lovorikama.

Za nastavak natjecanja temeljito se radi na stabilizaciji ekipe, planira se dovođenje novih igrača, a povratak Ousmane Dembelea i Rafinhe otvara im nove mogućnosti u napadačkoj formaciji.

Direktoru Blaugrane tragaju također i za još jednim kreativcem, kako se ne bi morali uvijek oslanjati na imaginacije Lionela Messija i Andresa Inieste.

Teško je vjerovati da će već u zimskom prijelaznom roku dovesti Philippea Coutinha iz Liverpoola, ali na tržištu se nalazi još nekoliko zanimljivih veznjaka koji mogu igrati u ekipa kao što je Barcelona.

Kako MARCA piše, imena kao što su Mesut Özil, Nabil Fekir, Max Meyer, Leon Goretzka i Aleksandr Golovin dolaze u obzir već u siječnju, a Brazilac Arthur i Francuz Antoine Griezmann idućega ljeta.

Zadnja linija također se brižljivo planira. Nakon odlaska Javiera Mascherana u Hebei China Fortune, potreban im je jedan srednji branič. Budući da Yerry Mina svakako treba doći idućega ljeta, otvorila se i realna opcija da to bude već u zimu, odnosno za koji dan.

Što se tiče odlazaka, ponajviše se govori o Ardi Turanu, Aleixu Vidalu  i Gerardu Deulofeuu. Sva trojica su prilično frustrirana, tako da im Barca otvara vrata Campa Nou za nove izazove na drugim travnjacima.

Kopirati
Drag cursor here to close