HNK Čapljina

Radović: Daleko smo od prave ekipe, trebaju nam pojačanja

''Istina je da smo mi dosad igrali i protiv jakih ekipa u gostima, ali ipak mislim da to nije to i da nam trebaju pojačanja'', poručio je trener Čapljine.
Sport / Nogomet | 02. 09. 2020. u 08:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Čapljine su trenutačno pretposljednji tim Prve lige FBiH sa 3 osvojena boda i najviše primljenih pogodaka u uvodna četiri kola prvenstva (gol razlika 4:9).

Na to je dijelom utjecao i teži raspored jer je ekipa tri puta gostovala, međutim šef struke Dragan Radović je i ranije upozoravao da s tako neiskusnom ekipom Čapljina teško može igrati na očekivanoj razini, a planovi kluba koji godinama nema neke posebne ambicije, su biti stabilna sredina ljestvice.

Tako ni u Konjicu protiv Igmana domaćinima nisu bili preteška prepreka. Igman je u subotu preko Senada Kašića zabio gol u 9. minuti, a onda završio posao u drugom dijelu sa još tri pogotka Benjamina Šehića (50.), Rodriga Carvalha (68.) i Vehudina Aleševića (82.).

''Odigrali smo slabu utakmicu, primili dva gola našim greškama, a kasnije se nismo uspjeli braniti protiv jedne veoma kvalitetne ekipe'', govori za Dnevni list trener Radović koji je potom prokomentirao domete Konjičana:

''Ne vjerujem da će ići na prvo mjesto, ali su po sklopljenom rosteru igrača među najbolje četiri ekipe. Imaju dosta provjerenih igrača, među njima i premijerligaških'', rekao je.

Opet je istaknuo mladost njegovog sastava kao hendikep na putu do rezultata.

''Pokazalo se da smo još dosta daleko od prave ekipe. To je mlad sastav kojem treba još puno treninga'', kaže Radović.

On je naglašavao da Čapljina treba pojačanja još tijekom priprema, ali reakcije zasad očito nije bilo.

''Istina je da smo mi dosad igrali i protiv jakih ekipa u gostima, ali ipak mislim da to nije to i da nam trebaju pojačanja'', poručio je trener Čapljine.

Ekipa je dosad u gostima poražena od Rudara (3:1), GOŠK-a (1:0) i Igmana (4:0), dok su savladali Radnik (3:1).

''Mislim da se kadar mora pojačati, a treba nam po jedan igrač u svim linijama. Već je s nama tu stoper Dejan Popović, međutim on još nema pravo nastupa. Uz njega nam trebaju još po jedan vezni i napadač'', kazao je..

''U suprotnom, bila bi to baš velika i teška borba za ostanak'', zaključio je Dragan Radović.

U sljedećem kolu Čapljina u subotu (16.30 sati) dočekuje sastav Posušja koji je, kao povratnik u Prvu ligu FBiH poslije deset godina, imao odličan start u sezonu. Tri pobjede u četiri kola sa gol razlikom 4:1.

''Očekujem veoma tešku gdje moramo dati svoj maksimum da bi pobijedili. Igramo protiv iskusne ekipe koja zna što hoće'', kazao je Radović.

Kopirati
Drag cursor here to close