Tri gola, devet žutih, jedan crveni karton

Radnik šokirao Rođene u Mostaru, Velež ostao u opasnoj zoni

Posljednja momčad Premijer lige, Radnik iz Bijeljine, ostvario je iznenađujuću pobjedu na terenu Veleža, svladavši ga s 2:1.
Sport / Nogomet | 31. 10. 2021. u 16:26 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednji Radnik bio je idealna prilika za momčad Feđe Dudića da se prekine post od dva premijerligaška kola bez pobjede, no ne samo da Rođeni nisu dobili Radnik, nego su izgubili od najslabije momčadi lige.

Video: Velež - Radnik 1:2

Radnik je šokirao svog domaćina u 30. minuti, kada je nakon velike gužve u šesnaestercu pogodio Esmir Hasukić.

Domaći su nakon primljenog gola imali apsolutnu inicijativu, no nisu to bili pretjerano opasni napadi, odnosno falila je završnica kako bi se ugrozio gol Sameda Hodžića.

Ipak, u samoj završnici Samir Radovac pogodio je za 1:1 i to spektakularnim udarcem s 30 metara. I kada se činilo da bi Velež u preostalom vremenu mogao nekako do tri boda, uslijedio je novi šok.

Samo dvije minute nakon gola Radovca opet je gol postigao Radnik, a Kenan Šarić nakon ubačaja Markovića pogodio je za 2:1.

Radnik je tako u prvih 15 kola ostvario samo dvije pobjede, a uspio je pobijediti dvije mostarske ekipe - Zrinjski i Velež.

Inače, utakmicu je obilježio i sudac Luka Bilbija, prije svega slabim suđenjem i činjenicom da je podijelio čak devet žutih kartona, a isključio je strijelca Šarića zbog skidanja dresa.

Ovim porazom Velež je ostao u vrlo opasnoj zoni, sa samo dva boda više od Posušja, koje ima utakmicu manje, te tri boda od zadnjeg Radnika.     

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Kopirati
Drag cursor here to close