Euforija u Posušju

Pune tribine Mokrog Doca dočekat će Željezničar

Sport / Nogomet | 30. 08. 2022. u 13:13 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ohrabreni prvom gostujućom pobjedom u ovoj sezoni nogometaši Posušja u srijedu u 8. kolu m:tel Premijer lige BiH dočekuju Željezničar.

"Sloboda nam je jako puno značila za samopouzdanje i imali smo malo vremena za pripremu ove sljedeće utakmice. Željezničar je jako dobra momčad u kojoj ima veliki broj kvalitetnih mladih igrača i nekoliko iskusnih pojedinaca. Oni će se doći nadigravati s nama i sigurno možemo očekivati kvalitetnu utakmicu" najavio je utakmicu pomoćni trener Posušja Tomislav Bašić.

Dodao je kako momčad Posušja ima kvalitetu za sredinu ljestvice, pa možda čak i za borbu za sam vrh.

Što se tiče Željezničara, Bašić je kazao kako je ekipa Edisa Mulalića pokazala karakter kada je u gradskom derbiju protiv Sarajeva uspjela nadoknaditi zaostatak od dva gola.

"Prošli put kada smo igrali ovdje protiv Željezničara bila je jako lijepa atmosfera i prepune tribine, a isto očekujem i sada. Nadam se jakoj podršci naših navijača kako bismo lakše došli do bodova", kazao je pomoćni trener Posušja.

Vezni igrač Posušja Marko Hanuljak ustvrdio je kako vjeruje da njegova momčad ima prostora za daljnji rast i napredak.

"Mi smo svjesni kakva je momčad Željezničar, ali kada igramo na domaćem terenu pred svojim navijačima uvijek idemo na pobjedu. Mislim da možemo doći do tri boda uz maksimalan angažman i podršku naših navijača. Ja sam zadovoljan svojom igrom i igrom cijele momčadi, ali smatram da imamo još prostora za napredak", kazao je Hanuljak.

Utakmica HŠK Posušje - FK Željezničar igra se u srijedu od 17:30 sati na stadionu Mokri dolac.

Kopirati
Drag cursor here to close