Ligue 1

PSG s Messijem samo 0:0 protiv Nice, Lille bolji od Rennesa

U derbiju 16. kola francuskog nogometnog prvenstva Lille je na gostovanju pobijedio Rennes sa 2-1, Monaco je kao gost porazio Angers sa 3-1, dok je Nica na Parku prinčeva odigrala 0-0 protiv PSG-a.
Sport / Nogomet | 02. 12. 2021. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U derbiju 16. kola francuskog nogometnog prvenstva Lille je na gostovanju pobijedio Rennes sa 2-1.

Lille je poveo u 31. minuti golom Xeke, a u posljednjim trenucima prvog dijela Renato Sanches je zabio i drugi gol za goste. U 85. minuti Benjamin Bourigeaud je vratio nadu domaćinu, ali samo nadu.

PSG i Nica su na Parku prinčeva odigrali bez golova. Domaćin je imao 70 posto posjeda lopte, čak 22 udarca, ali nije uspio probiti gostujuću obranu, čak ni uz pomoć Lionela Messija koji je odigrao čitav susret za Parižane.

Monaco, Nike Kovača je na gostovanju pobijedio Angers sa 3-1 ostvarivši prvu ligašku pobjedu u zadnjih pet kola.

Gosti iz Kneževine su poveli u 25. minuti golom Myrona Boadua, a posljednjim trenucima prvog dijela Sofiane Diop je zabio za 2-0. Angers je smanjio u 55. minuti kada je Alexander Nubel nespretno zatresao vlastitu mrežu, a pobjedu Monaca potvrdio je Axel Disasi pogodivši u 73. minuti za 3-1, javlja Hina.

Marseille je na gostovanju pobijedio Nantes sa 1-0, a susret je odlučio gol Gersona Santos da Silve u 30. minuti. Samo dvije minute kasnije Nantes je ostao s igračem manje nakon što je isključen Nicolas Pallois.

Strasbourg je u susretu sa čak sedam golova pobijedio Bordeaux sa 5-2 gurnuvši Girordince u zonu ispadanja.

Brest je sa 1-0 pobijedio "fenjeraša" St Etienne upisavši petu uzastopnu pobjedu nakon što u prvih 11 kola nije ostvario niti jednu. Gol odluke zabio je Romain Faivre iz kaznenog udarca u 64. minuti.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close