Domaćin pružio žestok otpor

PSG se mučio s igračem više, teška ozljeda Neymara

Domaći nogometaši su bez previše respekta ušli u ovaj meč i na kraju su pružili žestok otpor i umalo osvojili bod, pa i pored same činjenice da su imali igrača manje cijelo drugo poluvrijeme.
Sport / Nogomet | 28. 11. 2021. u 15:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U meču 15. kola francuske Lige 1 od 13 sati u nedjelju su snage odmjerili St. Etienne i PSG, a utakmica je završena pobjedom gostiju (3:1).

Domaći nogometaši su bez previše respekta ušli u ovaj meč i na kraju su pružili žestok otpor i umalo osvojili bod, pa i pored same činjenice da su imali igrača manje cijelo drugo poluvrijeme, pošto je Kolodziejczak dobio izravni crveni karton na kraju prvog dijela.

On je želio zaustaviti Mbappea koji bi vjerojatno bio u gol šansi, pa ga je sapleo, te je morao u svlačionicu. U tim je trenucima St. Etienne imao vodstvo, pošto je Bouanga u 25. minuti postigao gol.

Međutim, upravo iz tog slobodnog udarca je Marquinhos glavom loptu poslao u mrežu za 1:1. U prvom dijelu valja istaći i da je Neymaru poništen gol u petoj minuti zbog zaleđa. VAR je reagirao, baš i kod gola Bouange u 25. minuti, koji je nepravedno poništen, pa uz pomoć tehnologije priznat.

U drugih 45 minuta domaćin se bazirao na kontre, PSG napadao, imao dobre šanse, da bi Di Maria u 79. minuti na drugu asistenciju Messija pogodio za pobjedu gostiju. Do kraja još teška povreda Neymara, koji je na nosilima napustio teren.

Kopirati
Drag cursor here to close