Ligue 1

PSG na jedvite jade slavio protiv Troyesa

Parižani su igrali bez zvijezda poput Neymara, Di Marije, Ramosa, Verrattija i nekih drugih. Sva tri gola pala su u prvom poluvremenu.
Sport / Nogomet | 08. 08. 2021. u 06:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

PSG je otvorio novu sezonu francuskog prvenstva pojedom kod novopečenog prvoligaša Troyesa s 2:1.

Iako je početnih 11 koje je na teren u Troyes poslao Mauricio Pochettino izgledala vrlo solidno, imali su Parižani velikih problema na na sjeveroistoku Francuske.

Parižani su igrali bez zvijezda poput Neymara, Di Marije, Ramosa, Verrattija i nekih drugih. Sva tri gola pala su u prvom poluvremenu.

Da Parižanima neće biti lako nagovijestio je El Hajjam u devetoj minuti kada je Troyes poveo. Vodstvo je trajalo samo 10 minuta jer je prvo Hakimi izjednačio u 19. minuti, a samo dvije minute kasnije Icardi je donio konačnih 2:1.

U nastavku je Troyes puno više prijetio prema vratima Navasa, no Pochettinova momčad ipak je uspjela osvojiti sva tri boda na otvaranju sezone.

witter.com/widgets.js" charset="utf-8">

Kovačev Monaco nije uspio pobijediti u petak na otvaranju francuskog prvenstva, remizirali su 1:1 s Nantesom.

Monaco je vodstva došao već u 14. minuti kada je zabio Gelson Martins na asistenciju Henriquea. Kada se činilo da će s tim rezultatom završiti prvo poluvrijeme, ukazao se Castelletto u 42. minuti.

U drugom poluvremenu Monaco je bio bolji bolji, no na kraju je ipak završilo bez pogodaka.

U sljedećem kolu Monaco igra u gostima protiv Lorienta, no prije toga moraju odraditi uzvrat drugog pretkola Lige prvaka protiv praške Sparte. Nantes će na domaćem terenu dočekati Metz.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close