Al-Khelaifi oduševljen

Mauricio Pochettino ostaje trener PSG-a

Argentinski trener Mauricio Pochettino trebao bi ostati još dvije godine na klupi francuskog kluba.
Sport / Nogomet | 23. 07. 2021. u 22:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Argentinski trener Mauricio Pochettino produžio je ugovor s PSG-om do 30. lipnja 2023. godine, objavio je pariški klub na službenoj stranici.

Pochettino je bio slobodan još od studenog 2019. kada je dobio otkaz u Tottenhamu, a onda je početkom ove godine preuzeo funkciju trenera prve momčadi francuskog prvaka

"Sa zadovoljstvom objavljujemo da su Mauricio Pochettino i njegov stručni stožer ostaju u francuskoj prijestolnici do 30. lipnja 2023. godine. U prvih šest mjeseci na čelu kluba, odveo je PSG do polufinala Lige prvaka, a na tom putu ostvario je prestižne pobjede protiv Barcelone i Bayerna", napisali su Parižani.

Pochettino je tijekom igračke karijere od 2001. do 2003. igrao na Parku prinčeva, a bio je i kapetan kluba. Sakupio je 95 nastupa i postigao šest golova.

"Jako sam sretan radi sebe i radi stručnog stožera. Bilo mi je jako važno osjetiti povjerenje kluba i sve ćemo napraviti da navijače učinimo ponosnima. Nadam se kako ćemo zajedno ostvariti zajedničke ciljeve, prije 20 godina bio sam kapetan momčadi, a danas sam trener. San se ostvario", rekao je.

Zadovoljan je bio i predsjednik francuskog kluba.

 "Oduševljeni smo što je Mauricio produžio svoju avanturu u našoj obitelji. Bio je kapetan prije 20 godina, on dijeli klupske vrijednosti, ambiciju i viziju za budućnost", zaključio je predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi.

Kopirati
Drag cursor here to close