Prijateljska utakmica

Protiv Kuvajta u Zenici: Hoće li BiH prekinuti dvogodišnji post?

Bosna i Hercegovina će danas vjerojatno s rezervnim sastavom odmjeriti snage s Kuvajtom.
Sport / Nogomet | 04. 09. 2021. u 11:17 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je reprezentacija Bosne i Hercegovine napravila velik podvig odigravši 1:1 kod svjetskog prvaka Francuske, i dalje je bez pobjede skoro dvije godine. Čak 14 utakmica BiH nije pobijedila nikoga, a zadnja pobjeda seže u studeni 2019. kada je BiH svladala Lihtenštajn u gostima s 3:0.

Prilika da se prekine crna serija je večeras kada momčad Ivajla Peteva igra prijateljsku utakmicu sa slabašnim Kuvajtom. 

Neće igrati oni igrači koji su iznijeli najveći teret u Strasbourgu, ali Petev očekuje da oni koji dobiju priliku daju svoj doprinos da se pobijedi Kuvajt.

"Protiv Kuvajta će dobiti priliku svi pozvani igrači. Nije važno tko je protivnik, svi moraju dati sve od sebe kad igraju u dresu reprezentacije. Važno je da pokažu želju i jedinstvo i bitno nam je da odradimo dobar posao“, rekao je Petev.

Utakmica s Kuvajtom se igra u večernjem terminu (20.45) kada će se igrati i kvalifikacijska utakmica s Kazahstanom. Obje se igraju na repariranom travnjaku Bilinog polja za koji je NS BiH potrošio 50.000 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close