Izbornik oprezan

Prosinečki: Protiv Armenije nemamo pravo na kiks

U meču protiv Armenije izbrnik neće moći računati na ozlijeđenog Elvisa Saraća, nastup Tonija Šunjica je upitan, dok se Ermin Bičakčić oporavio.
Sport / Nogomet | 06. 09. 2019. u 09:35 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine jutros je otputovala za Jerevan gdje će u nedjelju protiv domaće selekcije Armenije igrati šesti susret kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020.

Jučerašnjm pobjedom nad Lihtenštajnom bh. tim je preuzeo treću poziju u J-grupi sa sedam bodova, dok je Armenija nakon domaćeg poraza od Italije 1:3 pala na četvrto mjesto sa bodom manje.     

Izbornik Robert Prosinečki je uoči leta za Jerevan, novinarima na Sarajevskom aerodromu kazao da je Armenija nezgodna ekipa, ali da njegov tim nema prava na kiks i da ide na pobjedu.

''Gledali smo prvo poluvrijeme susreta Armenija - Italija. Domaća ekipa je odigrala odličnu utakmicu. Na kraju su ipak izgubili. I u prvom susretu s njima imali smo dosta problema. Imaju odličnu tranziciju, kontru, polukontru. Idemo tamo da pobijedimo, mi više nemamo pravo na kiks. Ako pobijedimo Armence sve ćemo odlučivati u listopadu kada dočekujemo Finsku. Nadamo da će Italija protiv njih nastaviti taj niz, a da ćemo mi svladati Armeniju'', kazao je Prosinečki.

U meču protiv Armenije izbrnik neće moći računati na ozlijeđenog Elvisa Saraća, nastup Tonija Šunjica je upitan, dok se Ermin Bičakčić oporavio.  

''Sarić je otpao, Šunjić ima probleme sa zadnjom ložom i vidjet ćemo na licu mjesta. Bičakčić se oporavio, tako da ćemo osim Sarića i možda Tonija imati sve na raspolaganju'', rekao je Prosinečki.

Susret 6. kola J-grupe kvalifikacija za EURO Armenija - Bosna i Hercegovina igrat će se u nedjelju, 8. rujna od 15.00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close