Prepucavanje preko interneta

Prosinečki: Ne znam tko je Rebić, nisam ga vidio već duže vrijeme

Rebić se danas prvi put očitovao o slučaju te je, između ostalog, napisao: "...a stručLJAaci s TV; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku!"
Sport / Nogomet | 30. 06. 2021. u 18:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napadač Hrvatske Ante Rebić oglasio se u žestokoj Instagram objavi o mijenjanju kopački usred utakmice sa Španjolskom u osmini finala Europskog prvenstva.

Napisao je da je reprezentacija govno zadnje dvije-tri godine i da nema izbornika koji može iskoristiti kvalitetu hrvatskih igrača. Napao je i bivše hrvatske reprezentativce, Robija Prosinečkog te Indexovog stručnog komentatora Gorana Vlaovića, koji je analizirao utakmicu u Indexovom studiju.

Podsjetimo, igrala se 38. minuta kada je Rebić izašao s travnjaka kako bi promijenio kopačke, a baš u tim trenucima Hrvatska je primila gol.

Nakon poraza Hrvatske 5:3 i ispadanja s Europskog prvenstva Rebić se zbog bizarne situacije i loše igre našao na udaru kritika, a internet se zapalio od smiješnih fotomontaža na temu njegovog poteza, piše Index.

Daliću cijela priča nije bila nimalo smiješna. Na press-konferenciji nakon utakmice izbornik je kazao: "Španjolci zabijaju dok mi mijenjamo kopačke", a po povratku u Hrvatsku je dodao da smo zbog Rebićevih kopački i Gvardiolove vode, između ostalog, ispali s Eura.

Instagram / Ante Rebić

Rebić se danas prvi put očitovao o slučaju te je, između ostalog, napisao: "...a stručLJAaci s TV; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku!"

Indexov stručni komentator Goran Vlaović danas nije želio komentirati Rebića. U Indexovom studiju idući put gostuje 2. srpnja (petak) prije i nakon utakmice Italije i Belgije. Emisija kreće u 20 sati.

Legendarni Robert Prosinečki za Index je Rebiću odgovorio u dvije rečenice:

"Ne znam tko je Rebić. Nisam ga nešto vidio već duže vrijeme."

Kopirati
Drag cursor here to close