BiH u Ligi naciji

Prosinečki: Deficitarni smo u obrani, ali odigrat ćemo dobru utakmicu

U prvom kolu skupine 3 Lige B nogometaši BiH pokušat će doći do pobjede u prvom službenom susretu izbornika Roberta Prosinečkom na kormilu reprezentacije.
Sport / Nogomet | 07. 09. 2018. u 19:22 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: NS BiH / Prosinečki i Zukanović na press konferenciji uoči susreta sa Sjevernom Irskom

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine gostovanjem u Belfastu protiv Sjeverne Irske u subotu započinje nastup u novom natjecanju UEFA-e, Ligi nacija.

U prvom kolu skupine 3 Lige B nogometaši BiH pokušat će doći do pobjede u prvom službenom susretu izbornika Roberta Prosinečkom na kormilu reprezentacije.

Prosinečki je na press konferenciji uoči utakmice izjavio da Sjeverna Irska ima kvalitetnu momčad koja se nije mijenjala puno posljednjih godina.

''Disciplinirani su i malo im je nedostajalo da se plasiraju na svjetsko prvenstvo. Sigurno je da su motivirani i da žele napraviti dobar rezultat'', kazao je izbornik bh. momčadi.

Kada je u pitanju igrački kadar, izostat će Darko Todorović zbog žutih kartona.

''Todorović neće igrati zbog žutih kartona. Iz UEFA-e su prvo javili da može, pa su onda ipak javili da ne može konkurirati za utakmicu sa Sjevernom Irskom. Imamo alternativu, ali smo deficitarni u obrani zbog iznenadnih ozljeda nekih igrača. Ovi koji su tu spremni su izaći sutra na teren i odigrati dobru utakmicu'', dodao je.

Ervin Zukanović očekuje tešku utakmicu, ali vjeruje u povoljan rezultat.

''Analizirali smo sutrašnjeg protivnika i radi se o agresivnoj momčadi. Moramo biti skoncentrirani cijelu utakmicu. Nezgodna su momčad, ali puno toga će ovisiti od nas. Ako mi budemo pravi, ostvarit ćemo povoljan rezultat'', kazao je defanzivac bh. reprezentacije.

Susret Sjeverna Irska - Bosna i Hercegovina igra se u subotu u 15:00 sati po srednjoeuropskom vremenu na stadionu Windsor.

Kopirati
Drag cursor here to close