Nije sretan u Parizu

Procurili razlozi stalnih odlazaka Lionela Messija u Barcelonu

Messi se jednostavno nikako nije navikao na život u Parizu. Nije naučio francuski jezik, a on i njegova obitelj kao da nisu zadovoljni ni klimom, odnosno činjenicom da je u Parizu mnogo više kišnih dana nego u Barceloni.
Sport / Nogomet | 04. 02. 2022. u 12:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hoće li Lionel Messi ostati u PSG-u kraće nego su se navijači francuskog kluba nadali? Ta opcija nije nemoguća ako je suditi po priči koju donosi argentinski El Confidencial.

Naime, taj argentinski medij javlja kako argentinski nogometaš nije sretan u Parizu, a to sve potvrđuje činjenicom da Messi i njegova obitelj svaki trenutak koriste za dolazak u Barcelonu.

Messi se jednostavno, tvrdi El Confidencial, nikako nije navikao na život u Parizu. Ni on ni njegova obitelj još uvijek nisu naučili francuski jezik iako im je PSG omogućio najbolje privatne učitelje jezika. Isto tako nisu zadovoljni klimom, odnosno činjenicom da je u Parizu mnogo više kišnih dana nego u Barceloni.

Dodatni razlog je činjenica da Messiju i njegovoj obitelji nedostaje kuća u Castelldefelsu, mjesto 20 kilometara udaljenom od Barcelone.

Argentinski nogometaš je prve mjesece boravka u Parizu proveo u hotelu da bi kasnije preselio u luksuznu vilu koja se nalazi u blizini rezidencija njegovih sunarodnjaka Angela di Marije i Leandra Paredesa. No, ni to mu očigledno nije bilo dovoljno.

Na sve to El Confidencial još dodaje činjenicu da je Messijev blizak prijatelj Luis Suarez već ranije ove sezone pričao o Messijevom nezadovoljstvu pa se stječe dojam da bi njegov boravak u PSG-u mogao jako kratko trajati, pišu Sportske novosti.

Kylian Mbappe je, navodno, već sve dogovorio s Realom pa ga neće biti u pariškim redovima sljedeće sezone. Hoće li PSG ostati i bez Messija?

Kopirati
Drag cursor here to close