Drama penala

Šok u kupu Francuske: Nica izbacila PSG!

Veliko iznenađenje dogodilo se u ponedjeljak u Kupu Francuske. Nakon što u dvoboju između PSG-a i Nice na Parku prinčeva nije bilo pogodaka, pristupilo se raspucavanju penala, a prolaz dalje izborili su gosti.
Sport / Nogomet | 01. 02. 2022. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U drami penala gosti iz Nice su promašili jedan penal, dok su Parižani bili dvaput neprecizni. Nakon poraza u Superkupu od Lillea, PSG je tako ostao bez drugog trofeja sezone.

Mauricio Pochettino krenuo je u 4-3-3 formaciji s Leom Messijem, Maurom Icardijem i Julianom Draxleom u napadu, no ta zvučna imena nisu uspjela slomiti sjajnu Nicu, koja je nakon šest uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima uspjela dobiti i slavni PSG.

Zanimljivo, i nedavni prvenstveni dvoboj ove dvije momčadi, odigran početkom prosinca prošle godine, završio je 0:0.

Iako je PSG imao posjed lopte, Nica je na kraju imala tri udarca u okvir gola, jedan više od Messija i društva. U nastavku utakmice (64. minuta) u igru je ušao i Kylian Mbappe, ali niti on nije mogao probiti čvrste goste.

Nakon 90 minuta nisu se igrali produžeci već su se raspucavali jedanaesterci.

Za PSG su precizni biliMessi, Mbappe, Draxler, Verrratti i Bernat, ali su promašili Paredes i Simons, dok je za Nicu neprecizan bio samo Delort, a pogodili su Schneiderlin, Tobido, Atal, Gouri, Guessand i Dante.

Kopirati
Drag cursor here to close