Nakon eliminacije Bayerna

Prijetnje Salihamidžiću i njegovoj supruzi

Sport / Nogomet | 14. 04. 2022. u 21:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od onih koji su se našli na udaru nakon kraha Bayerna u četvrtfinalu Lige prvaka je sportski direktor Bayerna. Nekadašnji reprezentativac BiH se suočio sa pomalo zastrašujućim prijetnjama.
"Ako Brazzo (nadimak Salihamidižića) ne napusti Bayern, na njemu i vašem sinu upotrijebit ćemo nož," strašnu poruku koju je dobila putem Instagrama objavila je Hasanova supruga Esther.

"U proteklih nekoliko dana dobila sam dosta ružnih i uvredljivih komentara koje nemaju nikakve veze sa onim što radim i koje su povezane sa mojim mužem i poslom koji se bavi - napisala je Esther, pa nastavila:

"Vrijeđaju ga i napadaju našu kompletnu obitelj. Molim vas da prestanete s ovim jer nema nikakve veze sa navijanjem za klub - poručila je Esther.

Hasanov sin Nick igra u mladoj momčadi Bayerna, a i on je žrtva prijetnji.

"Nevjerojatno je kako navijači brzo mijenjaju razmišljanje i kreću se u smjeru suludih prijetnji našoj obitelji," napisao je putem društvenih mreža mladi Salihamidžić.

Hasan Salihamidžić je dres Bayerna nosio od 1998. godine pa sve do 2007. te je upisao 234 nastupa što je brojka kojom se može pohvaliti rijetko koji igrač stranac u Bayernu. Igrao je Brazzo za HSV, Juventus i Wolfsburg gdje je završio karijeru. Sportski je direktor Bayerna od 2017. godine. Njegova supruga Esther je sestra nekadašnjeg nogometaša HSV-a Francisca Copada.

Kopirati
Drag cursor here to close