Poraz Intera u derbiju

Preokret Rome, Milan slavio u gostima, gol Rebića

Rebić je u igru ušao u 73. minuti, a vrlo brzo nakon toga je postigao pogodak. Većinu posla obavio je Rafael Leao u toj 79. minuti. Kroz trojicu suparničkih igrača provukao je asistenciju prema Rebiću koji je sam, s četiri-pet metara, pogodio.
Sport / Nogomet | 01. 10. 2022. u 23:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri utakmice 8. kola Serie A odigrane su ove subote. Debi kola su igrali Inter i Roma.Inter je vodio ali je na kraju doživeo drugi uzastopni poraz, treći u posljednja četiri kola i evidentno je da se momčad trenera Simonea Inzaghia u krizi.

Prvi dio prvog poluvremena nije ukazivao na konačni poraz Inter. Prvo je Džeko postigao gol u desetoj minuti, ali je isti poništio WAR. Međutim, Inter je na kraju ipak poveo, ali dvadeset minuta kasnije. Gol Dimarca nije poništen.

Ipak, kako se bližio kraj poluvremena, tako je i Roma postajala opasnija. Paulo Dybala izgleda kao neka druga osoba u dresu Rome. U devet kola, četiri puta se upisao u strijelce, gol za 1:1 je došao u 39. minuti. Na 15.minuta prije kraja, Smalling pogađa glavom i Roma uzima sva tri boda.Roma je stoga zasluženo slavila, a momčad Josea Mourinha sve više izgleda kao ozbiljan kandidat za naslov prvaka. Što se za Inter ne može reći. Roma ima 16 bodova, Inter 12 u ovom trenutku.

Sjajnu završnicu vidjeli smo u susretu Empolija i Milana.Cijelu utakmicu Milan je dominirao, ali je napadački gledano dugo vremena bio bespomoćan i nije mogao slomiti suparnika. Rebić je u igru ušao u 73. minuti, a vrlo brzo nakon toga je postigao pogodak. Većinu posla obavio je Rafael Leao u toj 79. minuti. Kroz trojicu suparničkih igrača provukao je asistenciju prema Rebiću koji je sam, s četiri-pet metara, lakoćom zatresao suparničku mrežu za Milanovo vodstvo.

No, u 92. minuti Empoli je izjednačio i to lijepim pogotkom Bajramija u 92. minuti. Na tome nije završilo već je dvije minute kasnije Milan vratio vodstvo, a gol za tri boda je zabio Ballo-Toure, dok je u samom finišu pao novi gol. Sjajno je kontru lobom zaključio Rafael Leao za 3:1. Za pogodak mu je asistirao Rebić.

Kolo u Italiji otvorili su Napoli i Torino. Već nakon 37.minuta, Napoli je imao velikih 3:0. Prva dva pogotka postigao je Kamerunac Andre-Frank Zambo Anguissa, prvi s glavom, a drugi nakon što je pretrčao polovicu terena. Za 3-0 je zabio sjajni Gruzijac Kvarackelia što je bio njegov peti prvenstveni pogodak za Napoli ove sezone.

U 43. minuti Sanabria je smanjio za Torino, no kroz cijelo drugo poluvrijeme Napoli je kontrolirao rezultat i ritam igre, smanjio je gas te priveo utakmicu kraju. Utakmicu je obilježilo i isključenje trenera Torina, Ivice Jurića.Hrvatski trener je isključen u drugom poluvremenu kada se verbalno sukobio s četvrtim sucem.

Bilo je tu psovki i prijetnji, a nakon što je dobio upozorenje, Jurić je ušao u teren na što ga je sudac Luca Massimi isključio.Jurić se teško pomirio s odlukom suca, nekako su ga ljudi iz njegovog staffa uspjeli zaustaviti.

Kopirati
Drag cursor here to close