U 43. godini života

Preminuo predsjednik Herthe

U posljednjih pet sezona, Hertha nikada nije bila bolje plasirana od desetog mjesta na tabeli. Od sezone 2021/22 traje pad ovog kluba koji je kulminirao ispadanjem u drugu ligu.
Sport / Nogomet | 16. 01. 2024. u 13:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tužne vijesti dolaze iz Njemačke. Kay Bernstein, predsjednik njemačkog drugoligaša Herthe preminuo je u 43. godini života, objavio je klub preko službenih kanala. Bernstein je bio dobro poznata figura u njemačkom nogometu nakon što se popeo na svoju poziciju. Nekoć je bio istaknuti član skupine ultrasa kluba.

Otkako je preuzeo predsjedničku poziciju 2022., nastojao je promijeniti imidž i sudbinu kluba koji se posljednjih godina izgubio na terenu i izvan njega.

U posljednjih pet sezona, Hertha nikada nije bila bolje plasirana od desetog mjesta na tabeli. Od sezone 2021/22 traje pad ovog kluba koji je kulminirao ispadanjem u drugu ligu. Čak treći put od 2010. godine.

"Hertha BSC oplakuje smrt Kaya Bernsteina. Klub je u utorak primio užasnu vijest da je predsjednik Bernstein neočekivano preminuo u dobi od 43 godine. Cijeli klub, njegova upravna tijela i članovi osoblja šokirani su i duboko ožalošćeni viješću", piše u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close