Kaos u Turskoj

Prekid derbija: Trener Bešiktaša pogođen u glavu i završio u bolnici

U 57. minuti je trener Bešiktaša pao od udarca na tlo, a kasnije mu je u bolnici šivana zadobivena rana. Nakon 20 minuta prekida, sudac Mete Kalkavan donio je konačnu odluku da utakmica neće biti nastavljena.
Sport / Nogomet | 19. 04. 2018. u 23:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmica polufinala Kupa Turske između Fenerbahčea i Bešiktaša prekinuta je pri rezultatu 0:0.

Susret su prekinuli navijači domaćeg Fenera koji su gađali igrače Bešiktaša, a do prekida susreta došlo je nakon što su bačenim predmetom s tribine u glavu pogodili gostujućeg trenera Senola Günesa (65).

U 57. minuti je trener Bešiktaša pao od udarca na tlo, a kasnije mu je u bolnici šivana zadobivena rana. 

Nakon toga je rezervni vratar Bešiktaša Tolga Zengin krenuo u obračun s navijačima, a tek tada je s tribina na travnjak počelo letjeti sve i svašta.

Na kraju su se igrači Bešiktaša, za koji je Pepe dobio crveni karton u prvom dijelu, povukli u svlačionicu. Prema vijestima koje su došle iz Turske, gostujuće su igrače u hodniku napali i članovi osiguranja. Ozlijeđen je menadžer njihova tima Erdinc Gültekin (36), koji je također zadobio rane i jako je krvario.

Nakon 20 minuta prekida, sudac Mete Kalkavan donio je konačnu odluku da utakmica neće biti nastavljena.
 
U prvoj utakmici ovih rivala bilo je 2:2. Hoće li utakmica biti ponovljena, teško je prognozirati, ali je vjerojatnije da će ona biti registrirana službenim rezultatom za zelenim stolom. S obzirom na razvoj situacije na stadionu Sükrü Saracoglu, gotovo je sigurno da će pobjeda biti pripisana Bešiktašu, čime bi se ovaj klub plasirao u finale kupa.

Kopirati
Drag cursor here to close