Novosti

Predstavljen idejni projekt stadiona Mokri Dolac

Projektno rješenje podijeljeno je u više faza, a kao takvo ima i fleksibilnost za dinamiku izgradnje s obzirom na buduće potrebe i prioritete.
Sport / Nogomet | 27. 05. 2021. u 20:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Posušje predstavio je novi idejni projekt stadiona Mokri Dolac.

Postojeći stadion Mokri Dolac ima ogroman potencijal da postane adekvatna sportska građevina. Pozicioniran je unutar gustog urbanog tkiva i oko njega se nalazi javni prostor koji može i treba opsluživati pratećim sadržajima takvu infrastrukturnu građevinu.

Projektno rješenje podijeljeno je u više faza, a kao takvo ima i fleksibilnost za dinamiku izgradnje s obzirom na buduće potrebe i prioritete. Izgradnjom pojedine faze sukcesivno se zadovoljavaju i kategorije stadiona, a u konačnici rezultira 4. Kategorijom po UEFA pravilniku s kapacitetom od 8.000 ljudi.

''Zbog nadolazećih investicija u nogometni stadion izradili smo dugoročnu idejnu studiju cijele zone mokri dolac buduće Posušje Arene koja će sluziti kao strategija razvoja nogometne infrastrukture u narednim godinama'' kazao je predsjednik HŠK Posušje, Dario Sesar, priopćeno je na službenoj stranici HŠK Posušje.

Video: Mokri Dolac | Idejni projekt stadiona
Kopirati
Drag cursor here to close