Nula kontakta

Predsjednik PSG-a negirao kontakte sa Zidaneom

Al-Khelaifi je podržao Pochetina, koji je povezivan s prelaskom u Manchester United prije odluke da će "crvene đavole" preuzeti Nijemac Ralf Rangnick
Sport / Nogomet | 30. 11. 2021. u 11:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik nogometnog kluba Paris Saint-Germain (PSG) Nasser Al-Khelaifi negirao je pregovore sa Zinedineom Zidaneom o preuzimanju klupe pariškog tima i podržao aktuelnog trenera Mauricija Pochettina, javlja Anadolu Agency (AA).

Al-Khelaifi je tokom dodjele "Zlatne lopte" u Parizu za TV-postaju "L'Equipe" rekao da je PSG imao "nula kontakta" sa Zidaneom iako smatra da je Francuz vrhunski trener.

Predsjednik PSG-a je govorio nakon što su francuski mediji prošli tjedan izvještavali o sastanku čelnika pariškog kluba i slavnog trenera u jednom hotelu u glavnom gradu Francuske.

Zidane je bez posla otkako je u svibnju završio drugi angažman u Realu iz Madrida. Navodno čeka na poziciju izbornika Francuske nakon Mundijala u Kataru iduće godine. Zidane je tijekom prvog mandata u "kraljevskom klubu" osvojio tri uzastopne titule Lige prvaka od 2016. do 2018. godine.

Al-Khelaifi je podržao Pochetina, koji je povezivan s prelaskom u Manchester United prije odluke da će "crvene đavole" preuzeti Nijemac Ralf Rangnick.

"On je ovdje, mi smo veoma zadovoljni, on radi dobar posao", rekao je Al-Khelaifi.

Kopirati
Drag cursor here to close